Saturday, February 9, 2013

Vastu mjere ispravljanja

Vastu preporučuje takozvane mjere ispravljanja koje vaš dom usklađuju s prirodnim načelima vastu vidje. Radi se o predmetima ili ukrasima kojima bismo i inače uređivali stambeni prostor. Vastu dopušta raznolikost pristupa. Mjera ispravljanja može biti slika koju biste i inače kupili. Može biti ukrasni predmet kojeg ćete kupiti za 100 kuna ali i original kojeg ćete platiti tisuću puta vise, prema svojim mogućnostima i sklonostima.

Da biste uopće mogli izabrati što vam je potrebno, morate znati kojem od "božanstava prostora" pristupate. O tome možete saznati u knjizi odnosno još bolje od vastu savjetnika. Kad jednom znate sto tražite, najbolje je osloniti se na predmete koje nudimo u sklopu naše ponude. Iako možete i sami odabrati željene predmete na drugim mjestima neki od njih sadrže u sebi elemente koji nisu poželjni sa stajališta vastua.

U budućnosti, planiramo otvoriti takozvanu “vastu trgovinu” u kojoj će se moći nabavljati točno odabrani predmeti prema vastu potrebama. Za sada su to vastu jantre te labirinti koji se mogu koristiti kao mjere ispravljanja za pojedine problematične prostorije i situacije.