Tuesday, February 19, 2013

Jyotish jantre

Radi se o vizuelnim oblicima koji stvaraju ravnotežu u odnosu našeg duh/tijelo sustava i kozmickih ritmova. Postoje razne vrste jantri, a mi vam ih nudimo posebno priređene i pripremljene tako da odgovaraju vašim potrebama na osnovi vaše natalne karte. Jantre se mogu rabiti na razne načine. Najjednostavniji način je da vam jantra bude negdje na vidiku (na radnom stolu ili polici, u automobilu kad vozite itd.). Naprednija uporaba uključuje svjesno promatranje, kombinaciju jantri i mantri (zvukova), vizualizaciju, pročišćavanje hrane ili lijekova itd.

Izbor jantre najbolje je prepustiti jyotish savjetniku koji će to učiniti na osnovi životnih razdoblja u kojima se osoba nalazi. Međutim, već prema željama jantre se mogu rabiti za razne potrebe: za opći napredak, duhovni razvoj, zdravlje, financijski uspjeh, bolje odnose, razvoj pojedinih sposobnosti i sve drugo što osoba zeli.

Naše jyotish jantre ugravirane su na mjedenim plocicama velicine 50x50 mm, dolaze u lijepo oblikovanim kutijicama i stalku na kojem ih, prema želji možete držati.

Preporučujemo osobni komplet od tri jantre jer za najmanje ulaganja daje najviše. Prva jantra je za opći uspjeh i duhovni rast (obično se nosi sa sobom - u torbi, džepu ili slično), druga je za zdravlje (obično se učvršćuje iznad ili pored kreveta), a treća za uspjeh u poslu, odnosno financijski uspjeh (obično se drzi na radnom stolu). Treća jandtra može biti i za ljubavno područje, odnosno područje odnosa.


Činjenica da vam možemo ponuditi jyotish jantre posebice nas veseli jer se radi o jednoj od najjednostavnijih uporaba jyotisha. Jantre se mogu upotrebljavati čak i bez pristupanja osobe jyotish savjetovanju. Tako, primjerice, mozete pokloniti nekome njegov osobni komplent jantri.