Tuesday, February 12, 2013

Zdravlje s neba

Zdravlje s neba
Nakon Tajni indijske astrologije i Umjetnosti davanja, Adrian P. Kezele nastavlja s nizom knjiga koje otkrivaju tajne drevnih vještina, posebice jyotisha - vedske znanosti o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Dobro zdravlje, kao i njegov povratak u slučaju bolesti, mogu se podržati posebnim postupcima zasnovanim na razumijevanju djelovanja kozmičkih načela u našem životu.

Devet nebeskih tijela sunčevog sustava koje koristi indijska astrologija simbolično predstavlja univerzalne zakone koji djeluju u našem duh/tijelu sustavu. Pravilan pristup tanahnim energijama koje oni pokreću može znatno unaprijediti ravnotežu duha i tijela te doslovce osigurati "zdravlje s neba".

Iz ove knjige ćete naučiti kako odrediti kojim planetama pristupiti da biste održali ili povratili dobro zdravlje (što uključuje i jedinstvenu astrološku metodu dijagnoze pulsom); kako prilagoditi prehranu, okus i boju hrane koja nam odgovara te u koje dane i kako postiti. Takođjer ćete saznati o terapiji bojama i mirisima za planete, jantrama i dragom kamenju.

Posebnu dragocjenost knjige čini detaljan opis i praktična primjena "korijenskih zvukova" koji se koriste u takozvanoj "planetarnoj" meditaciji.