Sunday, February 24, 2013

Usluge jyotish savjetnika

Osobno savjetovanje

60 minuta osobnog savjetovanja na kojem se analizira vaša osobna situacija, razdoblja u kojima ste i u kojima ćete biti, bitna područja života i sva pitanja koja imate. Potrebno vam je točno vrijeme rođenja (datum, sat i minuta), te mjesto rođenja. Savjetovanja se provode po dogovoru, nakon prijave, isključivo u osobnom kontaktu (dakle, NE pismeno, mailom ili telefonom).


Izbor povoljnog trenutka (muhurta)

Početak nekog pothvata je veoma važan. Ako počinjete posao, vjenčavate se, planirate gradnju kuće ili kupnju stana, automobila, ili ste pred bilo kakvom važnom životnom odlukom - izaberite ono vrijeme kad ćete imati podršku zakona prirode. Muhurta ne podrazumijeva osobni susret – može se odraditi pismeno ili telefonom.


Procjena povoljnosti dana

Posebno preporučujemo vrlo praktični dio muhurte – procjenu povoljnosti dana. Radi se o skripti u kojoj je godišnji kalendar povoljnih i nepovoljnih dana za vas. Pomoću nje možete sami odrediti dobre početke pojedinih pothvata, posebice onih koje obavljate svakodnevno (dogovori, pregovori, sklapanje poslova, putovanja, prva vožnja novog automobila, nošenje nove odjeće, i slično).


Usporedna analiza (kompatibilnost)

Prije sklapanja bilo kakvog partnerskog odnosa, poslovnog ili bračnog, zar ne bi bilo dobro znati kakva je osoba s kojom želite surađivati? Odgovara li vam ona i kako će se vaš odnos razvijati u vremenu? Kompatibilnost se može izraditi u pismenom obliku. Potrebni su podaci (datum, vrijeme i mjesto rođenja) za obje osobe.


Imenovanje

Ime koje nosite je zvuk koji najčešće čujete. Taj zvuk djeluje na vas iz dana u dan. Zbog toga u jyotishu poznajemo vještinju imenovanja (kećari vidja), pomoću koje određujemo najbolji zvuk za neku osobu (ime ili nadimak) ili ime poduzeća koje je u vašem vlasništvu. Potrebni su podaci o vašem rođenju, kao i nekoliko vaših prijedloga za novo ime ili naziv poduzeća.