Wednesday, February 13, 2013

Umjetnost davanja

Umjetnost davanja
"Tajna stvarnog uspjeha u svakom području života nalazi se u jednostavnoj primjeni zakona davanja; u nečemu što je svatko od nas morao naučiti još u djetinjstvu."Adrian.P. Kezele

Tisućama godina unatrag naša se civilizacija razvijala na načelima uzimanja, osvajanja i posjedovanja. Naša nam civilizacijska paradigma, a ona je zbog stoljetnog provođenja postala fizioloskim nasljeđem, govori da u životu možemo uživati tek ako nešto posjedujemo.

Pred vama je revolucionarna knjiga koja će vam pruziti uvid u jednu drukčiju stvarnost - stvarnost davanja. Ona vrlo uvjerljivo dokazuje da su sreća, blagostanje, mir i duhovni napredak mogući jedino ako svoj život prožmemo načelima i postupcima iz područja umjetnosti davanja.

Osim što je pisana čitateljima već poznatim jednostavnim i snažnim stilom iskusnog učitelja, ova knjiga je zapravo praktičan priručnik. Iz nje ćete naučiti sve o zakonu davanja, o vrstama davanja, o tome može li davanje biti pogrešno i kakvo je to neuvjetovano davanje. Također ćete pronaći naputke za primjenu različitih vrsta davanja te tabelu usmjerenog davanja pomoću koje možete riješiti mnoge probleme (da, umjetnost davanja se može rabiti poput "lijeka"!). Najzanimljiviji dio knjige predstavit će vam utjecaj kozmičkih ritmova na život čovjeka i kako se pomoću umjetnosti davanja možemo s tim ritmovima uskladiti.

Ovo je knjiga koju bi svatko morao ne samo pročitati već se redovito s njom savjetovati. Učinite svoj život i život vaših najbližih mnogo punijim i sretnijim - naučite umjetnost davanja!

Bez ove knjige preventivne mjere iz jyotisha ne bi bile potpune.