Tuesday, January 22, 2013

"Skrivene poruke" i "Intuicija"

Skrivene poruke, skrivena znaćenja
Nakon što je C.G. Jung prepoznao zakon sinkroniciteta, slučaj je prestao biti slučaj. Smislene podudarnosti postale su dio života - jedan od načina na koji se oblikuje naša stvarnost.

Skrivene poruke, skrivena značenja knjiga je koja će vam objasniti kako i zašto nastaju "slučajnosti". Naučit ćete kako prepoznati poruke koje svakom čovjeku upućuje stvaralačka inteligencija prirode.

Ako ste dosad svoje odluke donosili sami, ako niste znali čiji savjet poslušati, ako iza prividnog kaosa niste uspjevali pronaći smisao, sada ćete upoznati savršenog savjetnika i pomagača - samu prirodu!

Kad naučite slušati i tumačiti poruke koje vam priroda neumorno šalje, vaš život će se promijeniti. Otkrit ćete novi svijet u kojem svaki događaj ima smisao i značenje!


Intuicija - mudrost pravoga izbora
Knjiga Intuicija - mudrost pravoga izbora je knjiga o zaboravljenoj vještini intuicije. Intuicija je, kao najstarije sredstvo stjecanja znanja, u današnje vrijeme gotovo potpuno zanemarena. Međjutim, kad je jednom ponovno otkrijemo, intuicija može postati zvijezda vodilja naših odluka, važan izvor obavijesti i moćno sredstvo osobnog razvoja.

Medjutim, svježa i izvorna zamisao o I-Synchro-U (Soulnet: globalna mreža intuitivne komunikacije), uzdiže intuiciju do novih visina. To je praktičan i jednostavan sustav koji moze obuhvaćati milijune sudionika, i u koji se možete i vi odmah uključiti. Na taj ćete način djelotvorno razvijati svoju intuiciju, ujedno sudjelujući u zajedničkoj pustolovini mogućeg ubrzanja evolucije čitavog čovječanstva.