Wednesday, January 23, 2013

I-SYNCHRO-U projekt

Svrha I-SYNCHRO-YOU projekta (poznatog pod nazivom SoulNet od 1996 do 2012.) je biti izvorom sinkronističkih i intuitivnih obavijesti. I-SYNCHRO-U pruža odgovore i vodstvo na osobnom duhovnom putu te istodobno oživljava polje kolektivne intuicije dajući time potporu zajedničkoj evoluciji čovječanstva.

I
-SYNCHRO-U je proširenje poznate intuitivne vježbe koja se provodi u paru. Jedna osoba postavlja pitanje, a da ne otkriva sadržaj tog pitanja. Druga osoba odgovara samo na osnovi intuicije. Ta je vježba vrlo ugodna i često se provodi na seminarima i radionicama kojima je cilj razvoj intuicije. I-SYNCHRO-U se zasniva na istom, ali znatno proširenom načelu.

U
I-SYNCHRO-U sudjeluje veća skupina ljudi iz svih krajeva svijeta. Svaki sudionik ima pravo zatražiti odgovor na svoje neizrečeno pitanje. Istodobno, svaki sudionik ima obavezu odgovarati na takva pitanja drugih sudionika.

Kad netko postavi zahtjev za odgovor u
I-SYNCHRO-U, kompjuterski program metodom slučajnog izbora (sinkronicitet!) odabire osobu koja će na zahtjev odgovoriti.

I-SYNCHRO-U ima svoj vlastiti dom na webu. Posjetite ga i informirajte se detaljnije o ovoj izvanrednoj mogućnosti razvoja intuitivne i sinkronističke komunikacije preko Interneta. Priključenje i korištenje Soulneta je besplatno, ali vaše donacije su dobrodošle.

Od 2013. godine
I-SYNCHRO-U program je proširen i nadopunjen novim opcijama kao što su nastavak privatne komunikacije između sudionika poradi objašnjenja odgovora, osobna arhiva pitanja i odgovora te javni forum. Pročitajte opširan članak s najavom novih mogućnosti projekta!