Wednesday, March 27, 2013

UVOD U DEKONSTRUKCIJU ILUZIJE - jednodnevni seminar

Uvod u DEKONSTRUKCIJU ILUZIJE
jednodnevni seminar
subota, 11.05.2013., DA Centar, Badličan, Hrvatska


Zbog organizacijskih posebnosti otkazali smo skup "Dekonstrukcija iluzije" koji se trebao održati u Novom Vinodolskom početkom petog mjeseca.

Umjesto toga pozivamo vas na mnogo pristupačniji jednodnevni seminar "Uvod u dekonstrukciju iluzije" koji će se održati u subotu 11.05.2013., u našem Centru u Badličanu, Hrvatska (od 10:00 do 17:00 s pauzom za ručak).

Pročitajte Adrianovo objašnjenje i najavu jednodnevnog seminara na njegovom blogu.

Tema je konačni proboj, izlazak iz sna i buđenje u istinskoj stvarnosti. Iako se radi o cilju naše duhovne potrage, mnogo je pitanja i zbunjenosti u vezi toga. Članci koje je Adrian objavljivao potakli su raspravu i dodatna pitanja. Pročitajte dosad objavljene članke počevši od prvog: "Maya – ono što nije".

Na jednodnevnom seminaru imat ćete prilike uživo postaviti pitanja o svim delikatnim detaljima procesa dekonstrukcije iluzije i konačnog prosvjetljenja. On je namijenjen svima, bez obzira na prethodna znanja i iskustva. Preporučujemo, međutim, da pročitate dosad objavljene članke te one koji će još uslijediti.

Željeli smo dolazak omogućiti što većem broju ljudi, pa su troškovi doista minimalni a uključuju sve troškove organizacije, prostora i jednostavni veganski obrok u pauzi za ručak). Ukoliko ste izdaleka i želite doći večer ranije, postoji i ta mogućnost uz minimalne troškove.

Prijava je međutim OBAVEZNA jer je prostor u Centru ograničen. Znači ako dolazite 11.05.2013. na jednodnevni seminar "Uvod u dekonstrukciju iluzije", morate se prijaviti MAILOM.

Iskoristite ovu jedinstvenu prigodu da se upoznate s temom koja bi svakom duhovnom tražitelju trebala biti na prvom mjestu, a o kojoj se svašta priča, a tako malo zna.

Dobrodošli!

No comments:

Post a Comment

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujemo da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.