Monday, August 17, 2015

Plan rada za drugi dio 2015. godine

Prema jyotish analizi 2015. godine, deveti mjesec je krizno razdoblje za svijet. Zbog toga će aktivnosti Duhovne akademije otpočeti posebnom "vibracijom mira" koju će u drugoj polovici devetog mjeseca provoditi praktikanti Rasa tehnika.

Već tradicionalno, školska godina 2015/2016  u Duhovnoj akademiji otpočinje upisom u sve tri godine jyotish studija u Sloveniji i Hrvatskoj. Slijede osnovni i napredni tečajevi iz programa Integralne meditacije, kontroverzni seminar "Uvod u dekonstrukciju iluzije" kao i mogućnost sudjelovanja u višemjesečnom procesu Dekonstrukcije iluzije.

Bilo je mnogo pitanja oko ponavljanja radionice Život-smrt-život. Pa, eto, nakon nekoliko godina, prilika za sve zainteresirane: Život-smrt-život u vikend radionici u Novom Vinodolskom!

I dalje su na raspolaganju online seminari koji mogu poslužiti kao izvrstan uvod u rad Duhovne akademije, ali i kao samostalna platforma za učenje i duhovni razvoj.

Ostala predavanja i aktivnosti bit će objavljeni naknadno. Najbolji način da na vrijeme saznate sve novosti je upis na našu MAILING LISTU.
________________________________________

Uvod u dekonstrukcija iluzije – jednodevni seminar: 03.10.2015.

Jedan dan kao uvod i informacija o cilju i kraju duhovnog puta. To je tema o kojoj se, začudo, ne govori često u duhovnosti. Kao pripremu, tijekom ljeta pratite članke o "dekonstrukciji iluzije" na Adrianovim stranicama.

Informacije i prijave OVDJE.


________________________________________

Trogodišnji studij jyotisha


Primamo prijave za prvu, drugu i treću godinu jyotish studija.
Hrvatski studij: prva godina počinje 26.09.2015.; treća godina 27.09.2015.

Za studij u Hrvatskoj javite se Aleksandri Hampamer.
Za studij u Sloveniji javite se Senki Raškovič Nassif.

_______________________________________

Radionca Život-smrt-život


30.10.-01.11.2015., resort Novi, Novi Vinodolski, radionica Život-smrt-život; teorijska objašnjenja (petak navečer), vježbe, priprema za inicjacijski proces umiranja (subota) i trosatna inicijacija (nedjelja ujutro).

Prijave i informacije OVDJE.


______________________________________


Tečajevi Integralne meditacije

Osnovni tečajevi za sada su predveđini:

Maribor, 06.-08.11.2015. Prijave OVDJE.
Zagreb, 14.-15.11.2015. Prijave OVDJE.


_____________________________________


ONLINE programi

Ukupno osam online seminara i radionica čeka na vas! Sinkrolab, Uđite u Synchro.zonu, Labirinti i njihove tajne, Priprema za jyotish savjetovanje, Život nudi više, Svijst, Duša, i Putovanje. Neki od njih su besplatni (isprobajte!), a cijene ostalih su vrlo pristupačne. Odličan način učenja i komunikacije s našim voditeljima iz udobnosti svoga doma.


_________________________________Osobna jyotish savjetovanja i druge jyotish usluge


Prema individualnim dogovorima – informacije potražite kod željene jyotish savjetnice ili savjetnika.____________________________________2 comments:

  1. Anonymous19/8/15 08:47

    LInk za više informacija o radionici život-smrtživot ne radi...

    ReplyDelete

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujemo da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.