Tuesday, June 4, 2013

Završetak 1. godine jyotish studija (Hrvatska)

U predivnom ambijentu Centra za neokulturu, kraj guste badličanske šume i Grada labirinata održala su se i dva posljednja vikenda đjotiš studija, prve i treće godine.

Nakon godina istraživanja tajni znanja o ritmovima prirode, svemira, iscrtavanja natalnih karti, iščitavanja kombinacija i vježbanja osobnih savjetovanja, jednom bi riječju svi polaznici mogli opisati svoj doživljaj učenja đjotiša – riječju promjena.

Sad na svijet gledaju sasvim drukčijim očima nego na početku. Upoznati ritmove makro i mikrokozmosa veličanstveno je jer shvaćamo svu uređenost svijeta u kojem živimo te istovremeno učimo kako postati gospodar svoje vlastite sudbine, kako teći s tijekom te maksimalno iskoristiti pozitivne tendencije vremena u kojem živimo, a otkloniti ili umanjiti one negativne.

Đjotiš je svjetlo na putu, svjetiljka koja nam pomaže zaobići prepreke i učiniti naš život slobodnijim i ljepšim.
Za jesen 2013. godine najavljujemo početak nove studijske godine, a prijave primamo na mail.



1 comment:

  1. Divno! Moja želja je jednoga dana upisati ovaj studij!

    ReplyDelete

Izrazite svoje mišljenje o napisanom (bilo u postu, bilo u nečijem komentaru), kakvo god ono bilo, ali učinite to na pristojan i prijateljski način, tako da pridonesete razmišljanju o temi. Ukoliko niste registrirani korisnik, preporučujemo da odaberete jedno ime (Ime/URL - možete napisati samo ime) i koristite za vaše komentare samo njega - na taj način se olakšava komunikacija.