O nama

DA (skraćeno od "Duhovna akademija") obuhvaća niz sustavno povezanih znanja koje imaju praktičnu svrhu: učiniti čovjeka sretnijim, uravnoteženijim, sposobnijim i uspješnijim.

Duhovna akademija ima i svoj materijalni izraz - njezin Centar je jedno od rijetkih mjesta u Hrvatskoj, a i u cijeloj regiji, koje je posvećeno samo i isključivo širenju znanja o razvoju svijesti.

Međutim, najviše od svega, DA su ljudi: oni koji su mnoge godine svog života posvetili učenju, da bi sada mogli podučavati. Nastavno osoblje Duhovne akademije osposobljeno je na standardiziran način te jamči kvalitetu podučavanja bez obzira kod kojeg instruktora ili instruktorice pohađali seminar, radionicu, savjetovanje ili studij.

Osim toga, DA oko sebe poput magneta privlači i one koji žele doista kvalitetnije živjeti. Kao izraz tih težnji, u neposrednoj blizi Centra tako je izrasla i prva neokulturalna zajednica.

Duhovna akademija ima i svoj humanitarni dio - Udrugu Umjetnost davanja koja provodi niz aktivnosti pomoći i donacija za podršku plemenitim idejama, kao i onim potrebitima.

Također. velika podrška Duhovnoj akademiji je i nakladnička kuća Dvostruka duga koja svojim izdanjima prati aktivnosti DA.

***

DA CENTAR u kojem se odvija većina aktivnosti.

GRAD LABIRINATA pored Centra - jedinstveno šetalište, mjesto posebne energije i snage kojeg često posjećuju gosti iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije a i šire.

NEOKULTURA kao drugačiji način življenja.