Thursday, June 27, 2013

I-synchro-U je on-line!

Prenosimo odličnu vijest o ponovnom pokretanju nove i poboljšane verzija starog Soulneta - globalne mreže sinkronističke i intuitivne komunikacije! Priključite se!

Poštovani!

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je nova, poboljšana i unaprijeđena verzija SoulNeta, pod novim imenom I-synchro-U konačno on-line i u potpunosti aktivna!

Kao stari članovi SoulNeta, nadamo se da ćete vrlo brzo uočiti prednosti novog sustava, početi ga koristiti i preporučiti ga svojim prijateljima!

Neke novosti i prednosti:

1. Web sučelje je suvremeno, pregledno, intuitivno i logično. Kao što smo najavili, na engleskom je jeziku, ali sigurni smo da ćete se snaći. Dok ste prije imali na raspolaganju samo mailove, sada možete koristiti punu snagu I-synchro-U sustava u smislu dodatne komunikacije s odgovaračem ili "kontrole" svojih vlastitih intuitivnih odgovora kroz mogućnost vidljivosti pitanja.

2. Pitanja i odgovori, prema vašoj volji, mogu biti vidljivi na "javnoj stranici" (public page). Pozivamo vas da neka od pitanja i odgovora koja ste dobili i koji su bili precizni, označite kao javna. Na taj način ćete nadahnuti nove korisnike. U budućnosti planiramo omogućiti neku vrstu foruma oko tih pitanja, preko koje ćete moći zatražiti dodatna tumačenja.

3. Vjerujemo da će vas obradovati arhiva SVIH vaših pitanja i odgovora koje ste postavili ili ponudili u prošlosti kao članovi SoulNeta!

4. Ukoliko ste zaboravili svoj stari SoulNet login ili password, dovoljno je znati samo mail adresu s kojom ste se prijavili i obnoviti pristup sustavu.

5. Web sučelje sada sadrži i vaš privatni profil vidljiv samo vama na kojem možete mijenjati svoje podatke, postaviti jedan od nekoliko stotina raspoloživih crtanih avatara i pregledavati svoju arhivu, odnosno komunicirati s osobama s kojima ste došli u sinkronistički kontakt.

itd.

Sustav je prošao testnu fazu. Međutim, kako to obično biva, može se dogoditi da su preostale neke sitnice koje će biti potrebno "izglancati". Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili naiđete na neke teškoće, javite na naš mail.

Bit ćemo vam zahvalni ako proširite vijest o novom I-synchro-U sustavu!

Želimo vam mnogo uživanja te ispunjavajuću i produktivnu sinkronističku komunikaciju!

Vaš I-synchro-U tim

Tuesday, June 4, 2013

Završetak 1. godine jyotish studija (Hrvatska)

U predivnom ambijentu Centra za neokulturu, kraj guste badličanske šume i Grada labirinata održala su se i dva posljednja vikenda đjotiš studija, prve i treće godine.

Nakon godina istraživanja tajni znanja o ritmovima prirode, svemira, iscrtavanja natalnih karti, iščitavanja kombinacija i vježbanja osobnih savjetovanja, jednom bi riječju svi polaznici mogli opisati svoj doživljaj učenja đjotiša – riječju promjena.

Sad na svijet gledaju sasvim drukčijim očima nego na početku. Upoznati ritmove makro i mikrokozmosa veličanstveno je jer shvaćamo svu uređenost svijeta u kojem živimo te istovremeno učimo kako postati gospodar svoje vlastite sudbine, kako teći s tijekom te maksimalno iskoristiti pozitivne tendencije vremena u kojem živimo, a otkloniti ili umanjiti one negativne.

Đjotiš je svjetlo na putu, svjetiljka koja nam pomaže zaobići prepreke i učiniti naš život slobodnijim i ljepšim.
Za jesen 2013. godine najavljujemo početak nove studijske godine, a prijave primamo na mail.